Aluminium light crane system

From simple suspended rail systems to complex crane systems,
with a load capacity of up to 2000 kg.

 

A könnyűszerkezetes függődaruval intelligens és építőkocka elvű kialakításának köszönhetően a megoldások széles skálája valósítható meg: a munkahelyi darurendszertől a komplett összeszerelősorig.

Aluminum crane and runway profiles

A megfelelő alumínium profil minden terheléshez és minden alkalmazáshoz: EN AW 6063 T66 alumíniumötvözetből készült üreges kamrás profiljaink teljes funkcionalitást biztosítanak még zord körülmények között is.
További előny: Minden XS-XXL profilméret kombinálható ugyanazzal az kocsival. A külső item® hornyok további rögzítési lehetőségeket tesznek lehetővé probléma nélkül.
Az erős, de könnyű profilnak köszönhetően nagy fesztáv és akár 2000 kg-os teherbírás érhető el.

 

Monorails

Monorail single- or multi-track systems help optimize production and reduce lead times. The eepos one monorail offers a versatile and cost-effective solution, enabling easy and secure transport of loads over long distances or interconnecting workplaces. The eepos running cranes can be easily expanded with curved track elements as well.

Overhead cranes

A függődaruk lehetővé teszik a nehéz terhek fej feletti mozgatását csarnokokon és épületeken belül. A híddaruk (egyfőtartós/kétfőtartós daru) akár három mozgásirányt tesznek lehetővé kocsik és emelők segítségével. egy-három mozgási iránnyal kombinálva. Mind az egy-, mind a kétgerendás daruk elektromosan vezérelhetők, és felszerelhetők kézi vagy elektromos emelőkkel.

 

Jacked-up cranes

In the jacked-up design, single- and double-girder cranes can also be used for structures with limited room height.

Telescopic crane

A teleszkópos híddal ellátott alumínium daru olyan csarnokrészeket is elérhet, amelyek korábban darukra alkalmatlanok voltak. A visszahúzással a teleszkópos daru automatikusan visszahúzódik egy meghatározott helyzetbe.