Könnyűszerkezetes daru rendszerek

Az egyszerű függő sínpályától a
komplex daru rendszerekig 2000 kg teherbírásig

 

A könnyűszerkezetes függődaruval intelligens és építőkocka elvű kialakításának köszönhetően a megoldások széles skálája valósítható meg: a munkahelyi darurendszertől a komplett összeszerelősorig.

Alumínium daru és pálya profilok

A megfelelő alumínium profil minden terheléshez és minden alkalmazáshoz: EN AW 6063 T66 alumíniumötvözetből készült üreges kamrás profiljaink teljes funkcionalitást biztosítanak még zord körülmények között is.
További előny: Minden XS-XXL profilméret kombinálható ugyanazzal az kocsival. A külső item® hornyok további rögzítési lehetőségeket tesznek lehetővé probléma nélkül.
Az erős, de könnyű profilnak köszönhetően nagy fesztáv és akár 2000 kg-os teherbírás érhető el.

 

Monorail pályák

A monorail egy- vagy többsines pályák segítenek optimalizálni a termelést és csökkenteni az átfutási időt. Az eepos one monorail sokoldalú és gazdaságos megoldást jelent, és lehetővé teszi a rakományok könnyű és biztonságos szállítását nagy távolságokra, vagy a munkahelyek összekapcsolását. Az eepos futódaruk könnyen bővíthetők íves pályaelemekkel is.

Függődaruk

A függődaruk lehetővé teszik a nehéz terhek fej feletti mozgatását csarnokokon és épületeken belül. A híddaruk (egyfőtartós/kétfőtartós daru) akár három mozgásirányt tesznek lehetővé kocsik és emelők segítségével. egy-három mozgási iránnyal kombinálva. Mind az egy-, mind a kétgerendás daruk elektromosan vezérelhetők, és felszerelhetők kézi vagy elektromos emelőkkel.

 

Alacsonyépítésű daruk

Felemelt kivitelben az egy- és kétgerendás daru korlátozott helyiségmagasságú födémszerkezetekhez is alkalmazható.

Teleszkópos daru

A teleszkópos híddal ellátott alumínium daru olyan csarnokrészeket is elérhet, amelyek korábban darukra alkalmatlanok voltak. A visszahúzással a teleszkópos daru automatikusan visszahúzódik egy meghatározott helyzetbe.