Standard und sonder
Greiffern und Manipulatoren

Biztonságos, erős és sokoldalú. Tökéletes nehéz terhekhez, intuitív módon használható, és készen áll a termelékenység növelésére.

Tökéletes megoldás belső nyílásokkal rendelkező munkadarabokhoz. Sokoldalú és nagy teljesítményű, a legigényesebb kezelési feladatokhoz tervezve.

Megbízható munkadarab-kezelés erős tartóerővel. Hatékony, sokoldalú és tökéletes fémmegmunkálási gyártási folyamatokhoz.

Legyen szó KLT ládáról, Euro ládáról vagy dobozokról – megfogási megoldásaink rendkívül sokoldalúak és alkalmazkodóak. Ideális összeszereléshez, csomagoláshoz és válogatáshoz, minden elterjedt tárolómérethez és -formához.


Maximális sokoldalúság, minimális erőfeszítés. Tapadókorongjaink tökéletesek a munkadarabok széles köréhez, például kartonhoz, fémlemezhez, üveghez vagy fa panelekhez.

Gyors, biztonságos, hatékony. Raklapmegfogóinkat kifejezetten a raklapok könnyű és biztonságos kezelésére terveztük. Különböző kialakításukkal, kiegészítő opcióikkal és a különböző raklapméretekhez való alkalmazkodási lehetőségeikkel ideális választást jelentenek tároláshoz, összeszereléshez és csomagoláshoz. Tegye raktározását hatékonyabbá és költséghatékonyabbá.

Hatékony kezelés a tiszta eredményekért. Kosármegfogóinkat kifejezetten a mosókosár méreteinek és formáinak széles skálájának biztonságos és hatékony kezelésére tervezték. Különböző kialakításukkal, robusztus anyagukkal és kiegészítő opcióikkal ideális megoldást jelentenek alkatrésztisztító gépek és egyéb gyártási folyamatok felszerelésére, ahol mosókosarakra van szükség. A munkakörülmények javítása és a hatékonyság növelése.

Alkalmazások, megoldások: